Shopping och demolering.

Lördagen gick i shoppingens tecken. Var lediga hela familjen så vi åkte till stan och beställde lite grejer. skulle bara bli spis och fläkt men när vi kom från stan så hade vi även beställt kyl, frys och en diskmaskin också.

Sen när vi kom hem så börjde vi att riva upp golvet i köket och nu ska strax maken sätta igång att lägga nytt och jag ska börja montera köksinredning.

Så här fint ska vi få det med våra nya vi.. svartvaror ;o)Oj vad jag längtar till nästa helg, då ska köket sättas påplats. Ska bli så skönt att få ställa in i skåparna och slippa leva i kartonger, fast ja har hört om detta med "compact living" det ska vara så modernt, men jag är nog gärna omodern i de fallet :O)

Ha det gott. Kramisar/ MalinMamman

Nu har det hänt grejer här.....

Har inte varit så bra på att uppdatera på ett tag, men jag har haft Baconfeber, låg 5 dygn med 40 graders feber. Innan det var det vattkoppor hos minstingen och influensa hos barnen.

Trots sjukdomar så har vi nästan fått vardagsrummet klart. Golvet är laggt, väven uppsatt och alla väggar målade och taket är klart. Ska måla 3 st. bortglömda lister 2 varv, fönsterfodret ska kapas och målas. Sen är det bara kvar att måla fönstret men det får vänta till sommaren då fönstrena kan stå öppna.

Ska börja att riva i köket snart så att det går att sätta fart med det med.

Nä, nu ska jag fixa det sista, imorgon har både J & M födelsedagskalas. Kan bli hela 27 barn här, tack mammsen och pappsen att ni ställer upp och hjälper mig :o)Kramisar/ MalinMamman.

RSS 2.0